Slider

BEMUTATKOZUNK

A debreceni székhelyű cégünket 1991-ben alapítottuk magánvállalkozásként, ami kezdetben belföldi fuvarozást célozta meg. Négy évvel később, 1995-ben már a nemzetközi színtérre is kiléptünk, előbb Bt.-ként, majd 2003-ban Kft-ként. Cégünk elsősorban közösségi árufuvarozást, szállítmányozást végez.

Bátran állíthatjuk, hogy megbízóink között a legnagyobb magyar és külföldi spedíciókat, valamit gyárakat tartjuk nyilván. A partnereinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk.

Legfőbb célunk, hogy a fuvarokat mindig megbízhatóan és pontosan végezzük, vevőink megelégedésével.

Vállalatunk jelenleg 90 főt foglalkoztat és folyamatosan növekszik. Flottánkban 27 silós, 25 db ponyvás, 4 db hűtős nyerges szerelvény, illetve egy 12 tonnás tehergépkocsi található. Valamennyi gépjárművünket GPS-nyomkövetővel láttuk el, mindez lehetővé teszi a precíz és percrekész monitorozást.

A fő profilunk mellett 2006 óta vehetik igénybe külső partnereink a szerviz és vizsgáztatási szolgáltatásainkat, Wabco és Knorr diagnosztikát.

Cégünk folyamatosan törekszik a modernitásra és korszerűsítésére: rendszeresek a vontatócserék, 2017-ben megnyitottuk az új irodánkat a Gizella utcán, jelenleg pedig az új szervizünk építése folyik ugyanezen a címen.

Legújabb projektjeink közé a Gizella utcán épült raktárépület megépítése tartozik, amely bérelhető.

A Tarcsai-Transport Kft. integrált minőségirányítási politikája ezen a linken olvasható. Cégünk az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik: